Juhlamenut

Valikoimassamme on monia tarkkaan mietittyjä ja hyviksi todettuja elämyksellisiä kokonaisuuksia. Meiltä saat tilaisuuteesi myös ammattitaitoisen tarjoilijan sekä astiat.

Kerro tarjouspyynnössä, monelle hengelle tarve on ja missä juhlat pidetään, niin päästään näppärästi liikkeelle!

(menujen minimitilaus 20 hlö)

Yo-päivä 4.6 on täynnä

Festa Zannoni lomailee 2022 20.6-10.7.

Häät

Toteutamme hääjuhlaanne toiveidenne mukaiset tarjottavat teille tärkeät yksityiskohdat ja estetiikan huomioiden. Kokonaisvaltainen palvelumme kattaa ammattitaitoisen henkilökunnan ja astiaston. Pyydä tarjous hyvissä ajoin ja mainitse tarjouspyynnössä vierasmäärä sekä juhlapaikka.

Festa Zannoni lomailee 2022 20.6-10.7.

Kesän ja syksyn 2022 kuukausille on hajapäivä tarjolla (tilanteet elävät) ota rohkeasti yhteyttä!

2023 Festa Zannoni lomailee 24.6-9.7

Yritysjuhlat

Runsas salaatti- ja antipasto tyylinen noutopöytä, cocktailtilaisuus tai juhlamenu lämpimillä ruoilla?

Ota yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä!

(menujen minimitilaus 20 hlö)

Juhlamenumme

On kyseessä sitten illanistujaiset ystävien kesken tai suuret hääjuhlat, ehdotamme tilaisuuteen sopivia menuita. Meiltä löytyy monipuolinen valikoima tarkkaan mietittyjä kokonaisuuksia, mutta voimme ideoida täysin räätälöidyn menun alusta loppuun myös yhdessä. Valikoimastamme löytyy myös vegaanisia menuita.

Tarjouspyyntö
Häät

Meillä on kokemusta monenlaisista hääjuhlista miltei kaikissa Uudenmaanalueella sijaitsevissa juhlapaikoissa Suomenlinnaa myöten.

Pyydä tarjous, niin pääset tutustumaan häämenuihin ja kaikkiin häihin liittyviin palveluihimme. Kauttamme hoituu niin astiat kuin henkilökunta. Järjestämme neljä kertaa vuodessa maistelutilaisuuksia, jossa pääsee maistamaan hääkakkuja ja cocktailpaloja sekä tutustumaan meihin!

Tarjouspyyntö
Yritysjuhlat

Järjestämme tarjottavat yrityksenne TYKY-päiviin, pikkujouluihin ja vuosipäiviin! Voimme ideoida teemanne parissa ja tehdä tilaisuuteenne sopivat unohtumattomat herkut huomioiden yritysilmeen ja brändin. Sopiiko tilaisuuteenne kattava juhlamenu, cocktailpalat vai street food-ruoka? Mietitään yhdessä!

Tarjouspyyntö