Juhlamenut

Valikoimassamme on monia tarkkaan mietittyjä ja hyviksi todettuja elämyksellisiä kokonaisuuksia.

Häät

Toteutamme hääjuhlaanne toiveidenne mukaiset tarjottavat teille tärkeät yksityiskohdat ja estetiikan huomioiden.

Yritysjuhlat

Tarjoamme yrityksen ilmeen mukaiset elämykselliset tarjottavat erilaisiin tilaisuuksiin suurillekin ryhmille.

Juhlamenumme

On kyseessä sitten illanistujaiset ystävien kesken tai suuret hääjuhlat, ehdotamme tilaisuuteen sopivia menuita. Meiltä löytyy monipuolinen valikoima tarkkaan mietittyjä kokonaisuuksia, mutta voimme ideoida täysin räätälöidyn menun alusta loppuun myös yhdessä. Valikoimastamme löytyy myös vegaanisia menuita.

Tarjouspyyntö
Häät

Meillä on kokemusta monenlaisista hääjuhlista miltei kaikissa Uudenmaanalueella sijaitsevissa juhlapaikoissa Suomenlinnaa myöten.

Pyydä tarjous, niin pääset tutustumaan häämenuihin ja kaikkiin häihin liittyviin palveluihimme. Kauttamme hoituu niin astiat kuin henkilökunta. Järjestämme neljä kertaa vuodessa maistelutilaisuuksia, jossa pääsee maistamaan hääkakkuja ja cocktailpaloja sekä tutustumaan meihin!

Tarjouspyyntö
Yritysjuhlat

Järjestämme tarjottavat yrityksenne TYKY-päiviin, pikkujouluihin ja vuosipäiviin! Voimme ideoida teemanne parissa ja tehdä tilaisuuteenne sopivat unohtumattomat herkut huomioiden yritysilmeen ja brändin. Sopiiko tilaisuuteenne kattava juhlamenu, cocktailpalat vai street food-ruoka? Mietitään yhdessä!

Tarjouspyyntö