Juhlamenut

Valikoimassamme on monia tarkkaan mietittyjä ja hyviksi todettuja elämyksellisiä kokonaisuuksia.

Kakut

Raikkaat ja näyttävät kakkumme valmistetaan käsityönä alusta loppuun aikaa säästämättä.

Erikoistilaukset

Ruokien lisäksi hoidamme hetkiinne mielellään myös mukavaa ja rentoa ohjelmaa.

Yritysjuhlat

Tarjoamme yrityksen ilmeen mukaiset elämykselliset tarjottavat erilaisiin tilaisuuksiin suurillekin ryhmille.

Juhlamenumme

On kyseessä sitten illanistujaiset ystävien kesken tai suuret hääjuhlat, ehdotamme tilaisuuteen sopivia menuita. Meiltä löytyy monipuolinen valikoima tarkkaan mietittyjä kokonaisuuksia, mutta voimme ideoida täysin räätälöidyn menun alusta loppuun myös yhdessä!

Kakkumme

Kauniit näyttävät kakkumme valmistetaan käsityönä alusta loppuun aikaa säästämättä. Teemme herkulliset kakut ristijäisiin, syntymäpäiväjuhliin, häihin ja muihinkin tilaisuuksin. Koristelussa käytämme paljon kukkia sekä näyttäviä elementtejä ja värit loihditaan mahdollisuuksien mukaan aina luonnonmukaisin keinoin.

Erikoistilaukset

Ruokien lisäksi järjestämme hetkiinne myös mukavaa ja rentoa ohjelmaa, kuten esimerkiksi a capella lauluyhtyeen, stand up -komiikkaa tai vaikkapa runonlausuntaa. Tilojen koristelut ja somistelut onnistuvat myös kauttamme.

Yritysjuhlat

Järjestämme yrityksenne TYKY-päivät, pikkujoulut ja henkilökuntajuhlat! Voimme ideoida teemanne parissa ja hoitaa sopivat tilat ja järjestelyt huomioiden yritysilmeen ja brändin. Tarjoamme elämykselliset herkut tilaisuuksiin suurillekin ryhmille.