Perheen kesken

Kolmikossamme yhdistyy rakkaus ruokaan, yrittäjähenkisyys ja halu tehdä työtä ihmisten parissa. Inspiroidumme italialaisesta ruoasta ja kulttuurista, mutta perinteiset ruoat onnistuvat toki.

Omaamme pitkän ja monipuolisen kokemuksen ravintola-alalta, asiakaspalvelutyöstä ja yrittäjyydestä. Tätä osaamista meillä on ilo tuottaa nyt yhdessä pitopalvelun muodossa!

Parhaat hetket meillä on vietetty aina perheen kesken pöydän ääressä hyvästä ruoasta nauttien ja saman tunnelman haluamme välittää myös asiakkaillemme.

Festa Zannonin perhe

Oona Zannoni

Perheen pääkokillamme on kokemusta ravintolakokin ja pitopalvelutyöstä yli 10-vuotta. Oona vastaa Festa Zannonin menujen suunnittelusta ja toteutuksista. Se mitä Oona ei osaa sitä harvemmin tarvitaankaan! Tämän esteetikoksikin tunnustautuvan kokin käsistä syntyvät herkut maistuvat varmasti.

Sini Zannoni

Ideoija, markkinoija ja ennen kaikkea tunnelman luoja. Siniin voi luottaa tapahtuu juhlissa mitä vain. Kaikki hoituu ja asiakas huomaa saavansa enemmän kuin tilasikaan.

Sinikka Zannoni

Kolmikon sydämellinen alku ja juuri. Sinikka on tinkimätön, mitä tulee hyvään juhlaan ja ruokaan. Sinikan kokemuksella ja ammattitaidolla luodaan juhlakokonaisuuksia, joista puhutaan pitkään!

Seuraa meitä instagramissa

[instagram-feed]