Italialaisella tvistillä

Kolmikossamme yhdistyy rakkaus ruokaan, yrittäjähenkisyys ja halu tehdä työtä ihmisten parissa. Inspiroidumme italialaisesta ruoasta ja kulttuurista, mutta perinteiset ruoat onnistuvat myös.

Olemme pieni perheyritys, mutta emme ole yksin; työllistämme vakituisesti kaksi mahtavaa työntekijää, sekä toistakymmentä timanttista tarjoilijaa, joista kaikki työskentelevät tinkimättömällä asiakaspalveluasenteella. Omaamme pitkän ja monipuolisen kokemuksen ravintola-alalta, asiakaspalvelutyöstä ja yrittäjyydestä. Tätä osaamista meillä on ilo tuottaa nyt yhdessä pitopalvelun muodossa!

Parhaat hetket meillä on vietetty aina perheen kesken pöydän ääressä hyvästä ruoasta nauttien ja saman tunnelman haluamme välittää myös asiakkaillemme.

Festa Zannonin naiset

Oona Zannoni

Perheen pääkokillamme on kokemusta ravintolakokin ja pitopalvelutyöstä yli 10-vuotta. Oona vastaa Festa Zannonin menujen suunnittelusta ja toteutuksista. Se mitä Oona ei osaa sitä harvemmin tarvitaankaan! Tämän esteetikoksikin tunnustautuvan kokin käsistä syntyvät herkut maistuvat varmasti.

Sini Zannoni

Sinillä on monen vuoden kokemus yrittäjyydestä ja toimii Festa Zannonin juhlakoordinaattorina! Sini hoitaa tarjoukset asiakkaan toiveita kuunnellen ja koordinoi päivän aikataulut, antaa neuvoja päivän järjestämiseen ja räätälöi sopivan kokonaisuuden juhlaan kuin juhlaan.

Sinikka Zannoni

Festa Zannonin sydämellinen alku ja juuri. Sinikka hoitaa Festan taloushallinnon ja monet muut tuikitärkeät yrityksen asiat ja tehtävät missä ikinä apuja tarvitaankaan!

Petra Grönroos

Petra on työskennellyt Festan keikka-kokkina yrityksen alkuajoista lähtien ja työllistyi täyspäiväisesti Zannonin tiimiin kesällä 2021 ja istuu perheeseen kuin nenä päähän.

Isadora Hirvonen

Isadora on ravintola-alan monitaituri ja toimii tilaisuuksissamme salivastaavana sekä toimii Sinin työparina juhlien organisoinnin parissa. Isadora on ollut luottotarjoilijamme Festan ensimmäisistä vuosista lähtien ja on nyt vakiintunut tiimiimme syksystä 2023.