Perhejuhlat ja tilaisuudet

Tarjoamme tilaisuuteesi sopivan menun, on kyse sitten syntymäpäivä- tai ylioppilasjuhlasta, polttareista,  tupaantuliaisista tai muistotilaisuudesta.

Valikoimassamme on monia tarkkaan mietittyjä ja hyviksi todettuja elämyksellisiä kokonaisuuksia. Meiltä saat tilaisuuteesi myös ammattitaitoisen tarjoilijan sekä astiat.

Kerro tarjouspyynnössä, monelle hengelle tarve on ja missä juhlat pidetään, niin päästään näppärästi liikkeelle! Pidetään juhlat sitten mm. Helsingissä, Espoossa, Vantaalla, Kirkkonummella, Mäntsälässä Porvoossa tai Lahdessa- tulemme luoksenne.

Toimimme tosiaan pääkaupunkiseudun lisäksi koko Uudenmaan alueella!

Menut ovat inspiraation lähteeksi; ota yhteyttä niin suunnitellaan yhdessä.

(menujen minimitilaus 15-20 hlö)

Häät

Häät ovat erityisosaamistamme! Upeiden häämenujen- sekä kakkujen lisäksi tarjoamme neuvoja ja tukea päivän järjestämisestä alusta loppuun. Meillä on kokemusta monenlaisista hääjuhlista miltei kaikissa Uudenmaanalueella sijaitsevissa juhlapaikoissa Suomenlinnaa myöten.

Pyydä tarjous, niin pääset tutustumaan häämenuihin ja kaikkiin häihin liittyviin catering-palveluihimme. Kauttamme hoituu niin astiat kuin henkilökunta. Järjestämme muutaman kerran vuodessa maistelutilaisuuksia, jossa pääsee maistamaan hääkakkuja ja cocktailpaloja sekä tutustumaan meihin!

Seuraava häämaistelu järjestetään tammi-helmikuussa 2024

(9.11.2023. pidettävä häämaistelu on täynnä)

Menuista löydät muutamat suosituimmat kokonaisuudet inspiraation lähteeksi!

Pyydä tarjous pitopalvelusta hyvissä ajoin ja mainitse tarjouspyynnössä vierasmäärä sekä juhlapaikka.

Hääämaistelu

-ja paljon muuta!

Festa Zannoni järjestää 9.11.2023 klo 18.00 häämaistelun tulevien kesien hääpareille upeassa Ruukin Tangotehtaan juhlasalissa Kellokoskella. Tarjolla on suolaista cocktailpalojen ja antipastojen muodossa sekä hääkakkuja!

Mukana tilaisuudessa on myös muita hääalan konkareita, kuten Ilove party, joka tarjoaa monipuolisia hääpalveluita aina somistuksesta kokonaisvaltaiseen hääsuunnitteluun, sekä häihin erikoistunut valo- ja videokuvaaja Stelios Kirtselis, jolla on pitkä kokemus hää- ja videokuvauksesta yli kymmenen vuoden takaa erilaisissa miljöissä ja juhlatiloissa ympäri Suomea.

Jotta mahdollisimman moni hääpari mahtuisi mukaan, pyydän saapumaan oman puolison tai yhden luottohenkilön kanssa. Aloitamme tilaisuuden yhteisesti, joten saavuttehan ajoissa.

Ilmoittautumiset 26.10 mennessä sähköpostitse haat@festazannoni.fi ja ilmoita toki mahdolliset erikoisruokavaliot sekä allergiat. Paikkoja on rajoitetusti, varaa omasi pian ❤

Lämpimästi tervetuloa tutustumaan meihin sekä yhteistyökumppaneihimme!

Tapahtuman tiedot:

Häämaistelu 9.11 klo 18.00

Osoite: Ruukin Tangotehdas, Vanha Valtatie 190, Tuusula

20 €/ hlö Maksu paikan päällä kortilla

Yritystilaisuudet

Runsas salaatti- ja antipasto tyylinen noutopöytä, cocktailtilaisuus tai juhlamenu lämpimillä ruoilla?

Pitopalvelumme toteuttaa menut italialaisella tvistillä tyhy-ja koulutuspäiviin, lounaskokouksiin, kesäjuhliin, after-work kokoontumisiin ja pikkujouluihin.

Voimme toimittaa ruoat haluttuun paikkaan tai hoitaa tilaisuuden tarjoilun kokonaisuudessaan. Kattavat catering-palvelut pitävät sisällään astiaston ja ammattitaitoisen henkilökunnan. Somistukset ja kalustevuokrat hoidamme rautaisten yhteistyökumppaneiden kanssa.

On tilaisuuden määränpää sitten Helsinki, Vantaa, Espoo, Sipoo, Järvenpää, Kirkkonummi, Mäntsälä, Porvoo Lahti- tai mikä vaan paikka Uudenmaan alueelle, tulemme näppärästi luoksenne.

Kauttamme saa myös suosituksia tiloista!

Alla esimerkkimenuja inspiraation lähteeksi; toiveet kuulemme toki.

(menujen minimitilaus 15-20 hlö)

Asiakkaamme sanoin

”Lämmin kiitos upeasta palvelusta ja toimivasta kokonaisuudesta. Alkupalat olivat todella ihanat ja maistuvat. Kokonaisuutena kaikki oli hyvää. Pisteenä ii:n päällä kakku, joka ei ollut pelkästään päältä kaunis, vaan todella hyvää! Ei ollut liian makea, vaan täydellisen makuinen. Lämpimät kiitokset koko polttariseurueelta!”

” Kiitos ihan tuhannesti syntymäpäiväjuhlista. Äiti oli super onnellinen ja me kaikki viihdyimme ja teidän ruokanne ovat kyllä ihan älyttömän maistuvia”

Hääparin sanoin

”Olen niin äärettömän onnellinen, että löysimme näin upean yrityksen hoitamaan hääjuhliemme ruokailun! Ruokapuoli oli tosiaan erinomaista ja vielä tärkeämpää, tämä kolmikko on täyttä kultaa. Kun pienyrittäjä tekee työtään ammattitaidolla ja sydämestään, se välittyy myös muille ja niin se välittyi koko juhlamme ajan ♥ Kyllä on Vuoden pitopalvelu 2018 titteli mennyt oikeaan paikkaan!”

-Sarah & Kerkko, hääpari kesältä 2019-

”Kiitos Sini ja koko teidän Festa Zannonin porukka eilisestä! Emme voisi olla tyytyväisempiä, että valitsimme teidät hoitamaan häidemme cateringia. Ruoka oli erittäin maukasta ja toimintanne oli super ammattimaista! Meidän toiveita kuunneltiin ja homma kuin homma hoitui teiltä. Koko prosessissa, niin suunnittelussa kuin käytännössä, oli helpottavaa hääparina, että juhlatila oli teille niin tuttu. Laadukasta työtä! ”

-Kia, morsian kesältä 2023-

Yritystilaisuudet

”Kiitos jälleen onnistuneista tarjoiluista! Hyvin riitti ruuat ja kovasti tule kehuja asiakkaalta”

Villa Ahlberg, Julia