Perhejuhlat ja tilaisuudet

Tarjoamme tilaisuuteesi sopivan menun, on kyse sitten syntymäpäivä- tai ylioppilasjuhlasta, polttareista,  tupaantuliaisista tai muistotilaisuudesta.

Valikoimassamme on monia tarkkaan mietittyjä ja hyviksi todettuja elämyksellisiä kokonaisuuksia. Meiltä saat tilaisuuteesi myös ammattitaitoisen tarjoilijan sekä astiat.

Kerro tarjouspyynnössä, monelle hengelle tarve on ja missä juhlat pidetään, niin päästään näppärästi liikkeelle!

Menut ovat inspiraation lähteeksi; ota yhteyttä niin suunnitellaan yhdessä.

(menujen minimitilaus 15-20 hlö)

Häät

Häät ovat erityisosaamistamme! Upeiden häämenujen- sekä kakkujen lisäksi tarjoamme neuvoja ja tukea päivän järjestämisestä alusta loppuun. Meillä on kokemusta monenlaisista hääjuhlista miltei kaikissa Uudenmaanalueella sijaitsevissa juhlapaikoissa Suomenlinnaa myöten.

Pyydä tarjous, niin pääset tutustumaan häämenuihin ja kaikkiin häihin liittyviin palveluihimme. Kauttamme hoituu niin astiat kuin henkilökunta. Järjestämme muutaman kerran vuodessa maistelutilaisuuksia, jossa pääsee maistamaan hääkakkuja ja cocktailpaloja sekä tutustumaan meihin! Seuraava häämaistelu 10.3 klo 18.00 Ohkolantie 8, 04500 Kellokoski. Lisätiedot ja ilmoittautuminen haat@festazannoni.fi (17.2 maistelu on täynnä)

Menuista löydät muutamat suosituimmat kokonaisuudet inspiraation lähteeksi!

Festa Zannoni löytyy myös tahtoo.fi -sovelluksesta, josta näkee jo varatut päivät näppärästi.

2023 Festa Zannoni lomailee 24.6-9.7

Pyydä tarjous hyvissä ajoin ja mainitse tarjouspyynnössä vierasmäärä sekä juhlapaikka.

Yritystilaisuudet

Runsas salaatti- ja antipasto tyylinen noutopöytä, cocktailtilaisuus tai juhlamenu lämpimillä ruoilla?

Toteutamme menut italialaisella tvistillä tyhy-ja koulutuspäiviin, lounaskokouksiin, kesäjuhliin ja pikkujouluihin.

Voimme toimittaa ruoat haluttuun paikkaan tai hoitaa tilaisuuden tarjoilun kokonaisuudessaan.

Kauttamme saa myös suosituksia tiloista!

Alla esimerkkimenuja inspiraation lähteeksi; toiveet kuulemme toki!

(menujen minimitilaus 15-20 hlö)

Asiakkaamme sanoin

”Lämmin kiitos upeasta palvelusta ja toimivasta kokonaisuudesta. Alkupalat olivat todella ihanat ja maistuvat. Kokonaisuutena kaikki oli hyvää. Pisteenä ii:n päällä kakku, joka ei ollut pelkästään päältä kaunis, vaan todella hyvää! Ei ollut liian makea, vaan täydellisen makuinen. Lämpimät kiitokset koko polttariseurueelta!”

” Kiitos ihan tuhannesti syntymäpäiväjuhlista. Äiti oli super onnellinen ja me kaikki viihdyimme ja teidän ruokanne ovat kyllä ihan älyttömän maistuvia”

Hääparin palaute

”Olen niin äärettömän onnellinen, että löysimme näin upean yrityksen hoitamaan hääjuhliemme ruokailun! Ruokapuoli oli tosiaan erinomaista ja vielä tärkeämpää, tämä kolmikko on täyttä kultaa. Kun pienyrittäjä tekee työtään ammattitaidolla ja sydämestään, se välittyy myös muille ja niin se välittyi koko juhlamme ajan ♥ Kyllä on Vuoden pitopalvelu 2018 titteli mennyt niiiiiiiin oikeaan paikkaan!”

Yritystilaisuudet