Kiireisin hääsesonki alkaa olla takanapäin, vaikka tosin häitä jatkuu meillä aina lokakuun loppuun. Festa Zannonilla oli tähän asti vilkkain ja kiireisin hääsesonki ikinä ja meillä olikin häitä kalenterissa tälle vuodelle neljät kymmenet. Tuntuu ihan uskoman hienolta, että saimme olla osana niin monessa upeassa juhlassa. Saimme erinomaista palautetta ja tiimeillämme oli aina hauskat työpäivät. Hoidamme kiireisimpinä viikkoina useita tilaisuuksia ja häitä ja nämä eivät onnistuisi ilman luotettavia ja ammattitaitoisia keikkalaisiamme. Meidän tiimissä on mukana useita, jotka ovat tehneet meille keikkaluontoisesti töitä yrityksen perustamisvuodesta lähtien, eli kuuden vuoden ajan! Oodi siis heille

Meillä alkaa olla mukavasti kokemusta, sanoisin jo melkein kaikista juhlapaikoista ympäri Uudenmaan. Useampaan kertaan tänä kesänä keiteröimme häitä seuraavissa juhlatiloissa:
Tenalji Von Fersen, Suomenlinna
Pirunkirkko, Suomenlinna
Myllysali, Suomenlinna
Villa Ahlberg, Tuusula
Ruukin Tangotehdas, Tuusula
Oitbackagård, Kirkkonummi
Kehla Stall, Siuntio
Männistön Lava, Tuusula
Kytäjän Juhlatila, Hyvinkää
Villa Vuosanta, Helsinki

ja yksittäisiä kertoja:

Kytäjän kartanontalli, Hyvinkää
Villa Tammikko, Tuusula
Pakin Talo, Helsinki
Kotojärvi, Pornainen
Agroksenmäen holvikellari, Helsinki
Kielonranta, Hämeenlinna
Villa Junghans, Kauniainen
Villa Kivi, Helsinki

Edellisiltä vuosilta tuttuja juhlapaikkoja on vaikka kuinka ja paljon! Meiltä voi tiedustella siis kokemuksia ja suosituksia erilaisista tiloista! Meiltä usein tarjouspyynnön yhteydessä kysytään onko juhlapaikka jo entuudestaan tuttu ja onkin todettava, että työskentelemme hyvin usein meille täysin uusissa tiloissa ja paikoissa, joten se ei ole este pitopalvelun valinnalle. Mitä keittiön fasiliteetteihin tulee, olemmekin suoraan itse yhteydessä juhlapaikkaan, jos meillä on jotakin kysyttävää! Ole siis rohkeasti yhteydessä, jos jokin mietityttää ihan häiden suunnittelun alkutaipaleella; olen mielelläni avuksi.