On kyse sitten rippijuhlista, kastejuhlasta, häistä, syntymäpäiväjuhlista tai muistotilaisuudesta, tarjoamme käytännön asioihin neuvoja ja apua.
Meiltä saa tilattua ruoat valmiina tarjoiluastioissa kotiovelle tai voimme hoitaa tilaisuuden tarjoilun alusta loppuun.

Entä mille vierasmäärälle itse tarjoilija on tarpeen? Jos haluaa keskittyä vain vieraiden kanssa seurusteluun ja juhlimiseen, tarjoilijan voi ottaa pieneenkin juhlaan mutta kun vieraita alkaa olla yli kaksi-kolmekymmentä ja siitä ylöspäin niin suosittelen ehdottomasti tarjoilijan palkkaamista tilaisuuteen kuin tilaisuuteen.
Kun tulemme paikalle, kotiin tai juhlatilaan hoidamme kattaukset ja hoidamme ruokien esillepanon, sekä huolehdimme toivomanne juomat tarjolle. Kuulostaa helpolta mutta kannettavaa ja järjesteltävää riittää!

Entäpä tiskit? Harvassa (koti) keittiössä pystyy pyörittämään useiden kymmenien vieraiden tiskejä. Me pakkaamme likaiset astiat pois silmistä ja viemme ne mennessämme.

Ruokailusta siirryttäessä kahveihin onkin monta työvaihetta meneillään samanaikaisesti; ruokailuastioiden korjaus, kahvin keitto, mahdollisesti jäljelle jääneiden ruokien pois korjaus ja buffapöydän muuntaminen kahvittelu kuntoon. Niin ja samalla toki tulee huolehtia juomien saatavuudesta
Kaikkeen tähän työhön suosittelen, että työn hoitaa tarjoilija niin sinä voit nauttia.

-Sini Zannoni